üles
Laupäev, 27. aprill 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

27. aprill

30. aprill

2. mai

3. mai

4. mai

Töötajate sünnipäevad

27. aprill

29. aprill

Valdkond: Personaalia
Reet Lasn, 28. september 2022

„Tere! Mina olen Liisi, hakkan õpetama ühte sinu klassi poissi.“ Sellise hästi positiivse ja rõõmsameelse tervituse sain Liisilt. Istusime ja hakkasime kohe tööjuttu ajama. Kõigest muust ei jõudnudki rääkida. Nüüd on tore Liisist rohkem teada saada.

Triin Kald, 20. september 2022

Millest on tehtud väikesed tüdrukud? Suhkrust ja jahust ja maasikavahust.

Nooruse kooliga liitus sel sügisel mitme aine õpetaja Eliise Belinets – inglise filoloogist suhkrukunstnik.

Irina Mulenok, 19. september 2022

Käesoleval õppeaastal õpivad ka meie koolis Ukraina õpilased. Neil aitavad õppetööga kohaneda ja kooli kollektiivi sulanduda õpetajad ja koordinaatorid, kes ise samuti Ukrainast pärit on. Nataliia, Iryna ja Tetiana kohalolu meie majas on selgelt nähtav ja tajutav. Nad on õpihimulised, aktiivsed ja oma tegemistes süvitsi minevad. Lisaks sellele, et nad laste heaolu nimel meeletult pingutavad, proovivad nad ka ise uude olukorda sisse elada ja sellega kohaneda! Oleme teile toeks!

Reet Lasn, 16. september 2022

Eelmisest õppeaastast töötab meie kooli ujulas Moonika Kasemets. Kunagi pioneerijuhina Mustjala põhikoolis töötamist alustanud Moonika on pikalt tööl olnud kaugejaamas ja elektroonikaalal, nüüd aga hoiab silma peal ujula külastajatel.

Moonikale endale meeldib ikka aias toimetada ja lugeda ning lisaks kõigele muule on ta täitsa ise õppinud akordioni mängima. Täna on tal juubelisünnipäev ja soovime kogu koolipere poolt palju-palju õnne, rõõmu ja jaksu edaspidiseks! Ilusat sünnipäeva, Moonika Kasemets!

Gert Lutter, 15. september 2022

Lisaks mitmele õpetajale alustas sügisest uuel töökohal ka kaks uut inimest halduspoolel. Kristiina Krikun on abiks sööklas ning Reena Rihkrand asus tööle ujula teenindajana.

Juba kevadel tuli tööle Niina Lember, kelle käe all saavad puhtaks esimese korruse klassiruumid, ja veidi varem alustas ujula teenindajana tööd ka Moonika Kasemets.

Uuringi neilt, kes nad on, mida teevad ja kuidas neil meie suures koolimajas läheb!

Jaana Puksa, 15. september 2022

Meie kooliperega liitus sel sügisel sotsiaalpedagoog Betti Truu, kelle töö on ka tema kutsumus. Lisaks armastusele pere ja töö vastu innustab Bettit muusika ja virgutab kvaliteetkohv.

Gert Lutter, 12. september 2022

Viljandimaalt väikese Tallinna-ringiga Saaremaale Nooruse kooli – matemaatikaõpetaja Gerly Leibenau võttis vastu uue väljakutse ja õpetab nüüd ka füüsikat.

Kooliajal ise püüdlikult tubli õpilane olnud Gerly tunneb ennast Saaremaal koduselt ning toimetab meeleldi aias. Tööle pakub vaheldust metsavaikuses ja oma mõtete keskel veedetud aeg.

Eve Tuisk, 10. september 2022

Kui Triin eelmisel õppeaastal Nooruse kooli tööle tuli, rääkis ta koolilehele, et talle meeldib vaadata dokumentaalfilme ja lugeda elulooraamatuid. Kui teha Triinust endast juubeli puhul üks dokumentaalfilm või kirjutada temast biograafia, siis viimast õppeaastat silmas pidades oleks selles nii meeletut töökust, härdaid hetki kui ka lõputult kauneid kleite!

Eve Tuisk, 8. september 2022

Enne kui Triin sel õppeaastal meie koolis tööd alustas, oli ta pidanud koolijuhi töökutsele kaks korda ära ütlema – elas ja töötas ta siis ju veel mandril. Nüüd aga rakendab ta mandril saadud põhimõtteid õpilaskesksest õpetamisest ja toetavast õpikeskkonnast Nooruse koolis. Ja tunneb seejuures veel suuremat austust ja lugupidamist oma endiste õpetajate vastu, sest näeb, kui suurt pühendumust ja tööd õpetajaamet nõuab.

Eve Tuisk, 26. august 2022

25. augustil Triigi Filharmoonias toimunud Saare maakonna hariduskonverentsi lõpus tunnustati käesoleva aasta maakonna parimaid haridustöötajaid. Meie suureks rõõmuks pälvis aasta hariduse sõbra tiitli Inspira juhataja Inge Jalakas.

Toomas Takkis pälvis Haridus- ja Teadusministeeriumi tänukirja pikaajalise eduka töö ja 35 tööaasta täitumise eest koolijuhina.

Lisaks sellele olid mitmed meie kooli õpetajad nomineeritud teistes aasta õpetaja kategooriates. Palju õnne teile kõigile, oleme väga uhked!

Gert Lutter, 24. august 2022

Kas päikesel võib olla sünnipäev? Võib küll, sest just sooja ja südamliku, särava ja rõõmsa päikesega võrdlevad Mariat sõbrad ja kolleegid, kellelt tema ümmarguse sünnipäevaloo jaoks pühendust palun.

Jaana Puksa, Gert Lutter, 18. juuli 2022

Täna tähistab oma juubelisünnipäeva Marvi Alder. Kas teate, kes on Marvi? Näeme ja teretame koolimajas teda pea iga päev. Kui meie hommikul vara tööle-kooli jõuame, tuleb tema juba tavaliselt aulast. Suure koolimaja koridoride ja ruumide korrashoidmine pole lihtne töö, aga kas oskate usinate korrahaldjate nime ja näo kokku viia? Seepärast saamegi tuttavaks! Marvi lähedased avavad meile tema olemust ja arvavad, missugune tähendus on ümmargusel sünnipäeval juubilarile endale.

Artikkel / PersonaaliaSisemine tuli põlegu vabalt
Anu Liik, 3. juuli 2022

E ttevõtlikkus

L ahtised käed

I lumeel

S upernaine!

See on meie tänane sünnipäevalaps Elis. Traditsioonilise horoskoobi järgi Vähk, indiaani horoskoobis aga on tema tootemiks rähn. Indiaanlased usuvad, et inimesed kannavad oma tootemitega sarnaseid iseloomujooni.

Gert Lutter, 1. juuli 2022

Möödunud õppeaastal juhtis Kuressaare Nooruse Kooli hoolekogu Melani Veelaid. Melani lõpetas üle-eelmisel õppeaastal meie koolis 10. klassi. Samaaegselt hoolekogu juhtimisega õppis ta Saaremaa Gümnaasiumis. On esmakordne, et hoolekogu tööd juhib teises koolis õppiv gümnasist.

Mida arvab oma tööst Melani ise ja milliste teemadega hoolekogu töös tuli rinda pista?

Intervjuu / PersonaaliaKuidas läheb?
Sirje Mehik, Eve Tuisk, 17. juuni 2022

„Kuidas läheb?“ on rubriik, kus koolileht Nooruse Meridiaan uurib, kuidas läheb meie sõpradel, kooliga tihedalt seotud (olnud) inimestel ... sest me päriselt tahame teada, kuidas teil läheb! Seekord räägivad oma tegemistest meie kooli endised õpilased ja fotograafiaga tegelevad Priidu Saart, Karl Jakob Toplaan ja Krõõt Tarkmeel.

Markus Tulk 7.b, 16. juuni 2022

7. klassid on õppeaasta jooksul õppinud intervjuud kirjutama. Sel korral jagame lugu Kuressaare Gümnaasiumi 33. lennu vilistlase Sander Tulgiga.

Intervjuu / PersonaaliaKuidas läheb?
Anu Liik, 10. juuni 2022

„Kuidas läheb?“ on rubriik, kus koolileht Nooruse Meridiaan uurib, kuidas läheb meie sõpradel, kooliga tihedalt seotud (olnud) inimestel ... sest me päriselt tahame teada, kuidas teil läheb! Sarja seekordses loos räägivad meile oma tegemistest eelmisel aastal meie koolis matemaatikat õpetanud Andra Allmägi, Enda Torga ja Ulvi Vahter, kes praegu jätkavad sama tegevust Saaremaa Gümnaasiumis.

Oskar Tulk 7.b, 9. juuni 2022

7. klassid on õppeaasta jooksul õppinud intervjuud kirjutama. Sel korral jagame lugu Kuressaare Gümnaasiumi 8. lennu vilistlasega, ajakirjanik Mehis Tulgiga.

Lehekülg: eelmine /27 järgmine

Kuulutused

Galerii