üles
Pühapäev, 19. mai 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

19. mai

20. mai

21. mai

22. mai

23. mai

24. mai

25. mai

Töötajate sünnipäevad

19. mai

22. mai

24. mai

Rubriik: Reportaaż
Reportaaż / Klassilood7.c klass avastas Thulet
Miina-Ly Tarkin ja Meribel Vahstein, 7.c klass, 11. november 2019

5. novembril käis 7.c klass Thule Kojas, et üheskoos tähistada klassikaaslaste sügisesi sünnipäevi.

Mida põnevat õhtu jooksul toimus, räägivad meile Miina-Ly Tarkin ja Meribel Vahstein.

Triinu Räim, 9.b klass, 4. november 2019

Erasmus+ KA2 projekti „Wonderful World of Words” raames olime nädalaks vahetusõpilased Portugalis. Vahetusõpilaseks olemine tähendas suure sammu astumist oma mugavustsoonist välja. Teistmoodi kultuuri ning uute kommetega täielik harjumine võtab ilmselt kauem aega kui nädal, aga usun, et sulandusime üpriski hästi portugallastega ühte.

Riin Suuster, 10.a klass, 11. oktoober 2019

Kolmapäeval, 9. oktoobril külastas 10.a klassi 30. lennu f-klassi vilistlane Kauri Pannas. Kauri põhitöö on pangas, lisaks tegeleb ta ralliga – nimelt kaardilugemisega. Niisiis rääkiski ta meile, kuidas ta neid kahte oma elus tasakaalus hoiab.

Reportaaż / KlassiloodKaliméra!
Knossos / erakoguKirik / erakoguLassith / erakogu
Külli Mänd, 9. oktoober 2019

Ka 12.b klassi õppereisi sihtkohaks oli Kreeta – tuulte, päikese ja müütide saar, mis on ühtlasi Euroopa lõunapoolseim punkt.

Reportaaż / Klassilood9. klassid käisid Peterburis
Thomas Hendrik Liiv, Indrek Mäeots, 3. oktoober 2019

25. oktoobri hommikul ärkasid 9. klasside õpilased varakult, et kell 5.45 Peterburi väljuvale bussile minna. Peterburi õppe- ja kultuurireis on Kuressaare Gümnaasiumi traditsiooniline igasügisene üritus. Meid ootas ees 4-päevane reis Peterburis.

Madli-Maria Naulainen, 2. oktoober 2019

26. septembril kohtusid 5. klasside lapsevanemad koosolekul, kus muuhulgas arutleti laudkonniti erinevatel lapsi puudutavatel teemadel. Nii mõeldi üheskoos nt õppimise ja kodutööde, iseseisvuse ja vastutuse, viisakuse, koolikiusamise ja liikumise teemadel.

Reportaaż / ÕppetööKG 11.b maailmarahu nimel
Merzeede Liis Ork, 11.b klass, 9. september 2019

Pikk sõit Bulgaariasse algas juba 23. augusti varahommikul kell 5.30. Sellele järgnesid kaks pikka lennusõitu vahepeatusega Varssavis ja lõpuks olime Sofias. Sealt aga viis pikk-pikk bussisõit lõõskavas kliimas läbi mägise Bulgaaria maastiku viimaks Musta mere äärsesse väikelinna Kitenisse, kus toimus iga-aastane festival-foorum "Мы за мир во всём мире!" või teisisõnu "Me oleme maailmarahu nimel!". Festival ise on vene keeles toimuv suurüritus, kuhu kogunevad inimesed üle kogu maailma, et luua sidemeid inimestega, kellega muidu ei oleks pruukinud kohtuda, ning selle käigus seista maailmarahu eest.

Ave Jõgi, 6. september 2019

Mis oleks üks kooliaasta ilma traditsiooniliste koolielu elavdavate üritusteta? Avalöögiks gümnaasiumiaastatele on ikka olnud Jukude laager. Nii ka sellel aastal. Jukud said esimesed tuleristsed Juhanite nõudlike pilkude ja kindlakäelise juhendamise all.

Gert Lutter, 10. juuli 2019

XXVII laulu- ja XX tantsupidu on lõppenud, minu arm jääb kestma, nagu ütlevad peo juhid ja korraldajad kõiki asjaosalisi tänades. Ka mina tänan - Saarte Häält ja Saare maakonna korraldustoimkonda, tänu kellele avanes mul võimalus teha kogu tantsupeonädal meie kooli pererühmaga kaasa.

Gert Lutter, 1. juuli 2019

Juubelitantsupeo esimese etenduseni jääb veel vaid neli päeva ja täna hommikul asusid pealinna poole teele ka meie kooli pererühma väikesed ja suured tantsijad.

Koolimaja kollektiivi seas aga on viimaste kuude jooksul palju elevust tekitanud pererühma naisliikmete ootamatu käsitöölembus. Nimelt on Anni, Kersti ja Kristel oma viimaste kuude tööst ja perest vabad hetked veetnud kangastelgede taga, seelikuid kokku õmmeldes ja tanusid tikkides.

Mis, kuidas ja miks?

Reportaaż / VariaRestoran kõige kallimatele
Kristin Lauri, 15. mai 2019

14. mai õhtupoolikul muutus Kuressaare Gümnaasiumi teine korrus üheks mõnusaks restoraniks. Kokanduse klass sai endale 20 tipptasemel kokka, kes kõrvalruumis austatud ja kõige armsamaid külalisi teenindada said.

Kristin Lauri, 1. mai 2019

29. aprillil toimus Kuressaare Linnateatris juba 10. Kuressaare Gümnaasiumi Minifilmide festival.

Gert Lutter, 26. märts 2019

Kuressaare Gümnaasiumi üheteistkümnendikel on kooli lõpetamiseni jäänud veel veidi rohkem kui aasta ja reedel, 22. märtsil kinnitasid kõik tulevased abituriendid oma kestvat seotust kodu, kooli ja Saaremaaga, lausudes üheskoos sõrmusevande ning pannes sõrme kooli sümboolikat kandva sõrmuse.

Reportaaż / KultuurAbituriendid särasid ballil
Galerii!
Tordile lähenevad Miss Abituurium Mesike Tõrv ja Mister Abituurium Henri Paomees / Gert LutterAbituriendid andsid vande / Gert Lutter
Gert Lutter, 15. märts 2019

Neljapäeval, 14. märtsil toimus traditsiooniline abiturientide ball. Seekordne Kuressaare Gümnaasiumi korraldatud üritus toimus Spaa Hotellis Rüütli, mille restorani Ritter kogunes üle 130 tulevase gümnaasiumilõpetaja. Korraldustoimkonda juhtinud Kristin Lauri hindas õhtut kordaläinuks. "Ball on igal aastal erinevat nägu ning sellel aastal sai selline," arvab Kristin. KG 12.a klassi juhataja Inge Jalaka arvates aga oli peoõhtu lausa muinasjutuline: "Kaunis ja lüüriliselt ilus ball, kuhu oleks tahtnud nii mõnigi Tuhkatriinu ära eksida!"

Anni Haandi, 26. veebruar 2019

Sõbrapäeval kohtus 10.b oma väikeste sõpradega 1.b klassist. Koos veetsime me lõbusasti aega, mängides mänge silmade pilgutamisest kuni hiirelõksuni välja.

Angeelika Siinor, 8.b klass, 21. veebruar 2019

Selleks, et suusalaagri meeleolu kanduks ka vaheaega, avaldame suusalaagri tubli sulesepa Angeelika Siinori viimased sissekanded ajaveebi.

Maria Anett Allikveer, 8.a klass, 8. veebruar 2019

Täna, 7. veebruaril 2019, suusalaagri 4. päeval toimus Kääriku MV suusatamises, mis pani end ületama ja tõi paljude laagriliste silmadesse sära.

Angeelika Siinor, 8.b klass, 7. veebruar 2019

Suusalaagri kolmas päev (6. veebruar) on olnud mõnedele gruppidele päris mõnus puhkus ja teistele väsitav, kuid põnev ajaviide.

Lehekülg: eelmine /12 järgmine

Kuulutused

Galerii