üles
Teisipäev, 30. aprill 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

30. aprill

2. mai

3. mai

4. mai

5. mai

6. mai

7. mai

Rubriik: Uudis
Aire Siinvert, õppejuht, 1. detsember 2023

Kui meie kooli õpetajate koolitajad lõpuks (õigesse) koolimajja jõudsid, olid meie õpetajad juba auditooriumisse kogunenud ning reis kosmosesse võis alata.

Aare Martinson, savikunstiringi juhendaja, 27. november 2023

Kui koolipäev on vaimu ära väsitanud, siis savikunstiring on just see koht, kus end maha laadida. Savisse saab sõtkuda oma pinged ja väsimuse. Savi mõjub teraapiliselt, rahustavalt, inspireerivalt.

Jaana Puksa, 25. november 2023

Nooruse kooli 9.c klassi õpilaste osalemine üle-eestilisel konkursil "Ringmajanduse meistriklass 2023" ning selle võitmine tõi tunnustuse ka Saaremaa vallalt, olles oktoobrikuu hariduslugu.

Madli-Maria Naulainen, 24. november 2023

Megaajus on peetud maha kolm vooru ja miski pole veel kindel. Kolmandas voorus liitus võistlusega muideks ka käputäis uusi võistkondi. Koondtabelit juhivad õpilastest praegu 7.c Napoleonid, 9. klasside Päiksekiired ja Tagujatiim. Esikümnesse mahub aga ka näiteks 6. klass. Õpetajatest juhib koondtabelit praegu 10.SPORT.

Lelet Aavik-Part, 16. november 2023

6.–10. novembril osales ka meie kool Liikuma Kutsuvate Koolide igasügisesel õuesõppenädalal. Kutsusime õpetajaid ja õpilasi üles tunnitegevused ja -teemad kaasa haarama ning taas õue sügise särasse õppima minema! Selle aasta õuesõppenädala põhiliseks eesmärgiks oli õhutada nii suuri kui ka väikesi liikumise sõpru koolinädala jooksul võimalikult palju aega õues tegutsema. Ja mis kõige olulisem, olgu väike vihmasabin või tuuleiil, õue läheme ju ikka iga ilmaga!

Jaana Puksa, 15. november 2023

Teisipäeval, 14. novembril 2023 toimunud Kuressaare Nooruse Kooli hoolekogu koosolekul kinnitati uus koosseis. Hoolekogu esimehe ameti võtab üle 19. lennu vilistlane Urmas Nõgu. Aseesimeheks valiti Gerly Koitla ning protokollijaks sai Kaja Kuusk.

Eve Tuisk, 14. november 2023

Möödunud laupäeval, 11. novembril osalesid Nooruse kooli kodutütred Muhu Matkal 2023. Kaitseliidu 105. aastapäevale pühendatud matkal tuli noortel end proovile panna meeskondade seitsmevõistluses, lindude tundmises, esmaabi andmises, salakirja lahendamises, „Kimmi mängus“ ning tuli läbida ka takistusrada.

Jaana Puksa, 10. november 2023

Reedel, 10. novembril oli koolijuht Marit Tarkinil töövari – Nooruse kooli 2. lennu õpilane Kasper-Eke Raju, kes praegu õpib Orissaare Gümnaasiumi 10. klassis.

Uudis / Klassilood2023. aasta lind – aul
Sirje Mehik, 6. november 2023

6.a klassi õpilased jäädvustasid 2023. aasta lindu – auli.

Valeria Liigsoo-Luige, 1. november 2023

26.–27. oktoobril toimus Saaremaa haridusuuenduskonverents „Koostööst algab lõiming“. Nagu ka pealkiri juba vihjeid jagab, oli selleaastane konverents pühendatud koostöisele õpetamisele, lõimingule ja ka karjääriplaneerimisele. Esinejate ja töötubade läbiviijate hulgas võis kohata Pille Kaiselit Metsküla koolist, Maria Jürimäed Tartu Ülikoolist ning meie enda direktor Marit Tarkinit. 

Uudis / KlassiloodHalloween
Õudselt lahedad 1.a klassi lapsed! / Kaari MaidleÕudselt lahedad koogid! / Kaari Maidle
Kaari Maidle, 1. november 2023

1.a klass tähistas halloween'i õudselt lahedate kostüümide ning jube vahvate söökidega!

Inge Jalakas, 31. oktoober 2023

Huvikooli Inspira tantsuringide õpilased tänavad, teevad pika pai ja suure kallistuse Annettele. Soovime, et Sinu tulevik oleks täis uusi põnevaid väljakutseid. Tere tulemast ütleme aga endisele huvikooli Inspira vilistlasele Anna-Teresele, kes võtab üle ja jätkab tantsutrennide andmist praegustele õpilastele.

Uudis / ÕppetööSügise kingitus
Triin Kõue, 27. oktoober 2023

2.c klass tähistas sügise saabumist näitusega „Sügise kingitus“. Õpilased koos vanematega meisterdasid sügisandidest toredaid kingitusi.

Sirje Mehik, 27. oktoober 2023

17. oktoobril osalesid 6.a klassi õpilased Sten Õigemeel, Oskar Ormus, Rasmus Rauk ja Jacob Randi loovtööde võistlusel „Prügiretseptid 2023“. Võistlus toimus Tallinnas tehnikaülikooli Mektory majas.

Kaisa Sau, 24. oktoober 2023

Enne vaheaega käisid 7.a, b ja d klass Kuressaare lossis, kus tutvuti näitusega „Silmast silma keskaegse saarlasega“.

Kaisa Sau, 17. oktoober 2023

Kuressaare Nooruse Kool on argumenteerimisoskust ja sõnaosavust väärtustav kool. Et väitlus on meil au sees, näitab ka see, et meie koolist osales koguni kaks meeskonda.

Jaana Puksa, 12. oktoober 2023

Laupäeval, 7. oktoobril toimus juba traditsiooniks kujunenud aasta õpetaja gala, kus kuulutati välja aasta õpetaja konkursi laureaadid ning anti üle riigi hariduspreemiad. Meie koolist osales pidulikul õhtul aasta põhikooli aineõpetaja nominent Kersti Kirs. Kutsutud oli ka aasta huvialaõpetaja kategoorias nomineeritud Madli-Maria Naulainen.

Eve Tuisk, 11. oktoober 2023

Teisipäeval, 10. oktoobril esindasid maakondlikul Debora Vaarandi etlemiskonkursil „Kasvasin kesk kadakaid“ meie kooli Epp Kristel Tuisk (8.b,) Jette Tiitus (9.a), Tuule Kalamees (9.a), Melani Saat (9.b), Lisette Sepp (9.b), Elsa Marie Kirs (9.c), Deisy Klimov (9.c) ja Liisa Naulainen (9.c).

Noori juhendasid ja suunasid Anu Liik, Eve Tuisk ning Mihkel Vendel.

Lehekülg: eelmine /78 järgmine

Kuulutused

Galerii