üles
Reede, 17. mai 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

17. mai

19. mai

20. mai

21. mai

22. mai

23. mai

24. mai

Töötajate sünnipäevad

18. mai

19. mai

22. mai

24. mai

Rubriik: Uudis
Sirje Mehik, 27. oktoober 2023

17. oktoobril osalesid 6.a klassi õpilased Sten Õigemeel, Oskar Ormus, Rasmus Rauk ja Jacob Randi loovtööde võistlusel „Prügiretseptid 2023“. Võistlus toimus Tallinnas tehnikaülikooli Mektory majas.

Kaisa Sau, 24. oktoober 2023

Enne vaheaega käisid 7.a, b ja d klass Kuressaare lossis, kus tutvuti näitusega „Silmast silma keskaegse saarlasega“.

Kaisa Sau, 17. oktoober 2023

Kuressaare Nooruse Kool on argumenteerimisoskust ja sõnaosavust väärtustav kool. Et väitlus on meil au sees, näitab ka see, et meie koolist osales koguni kaks meeskonda.

Jaana Puksa, 12. oktoober 2023

Laupäeval, 7. oktoobril toimus juba traditsiooniks kujunenud aasta õpetaja gala, kus kuulutati välja aasta õpetaja konkursi laureaadid ning anti üle riigi hariduspreemiad. Meie koolist osales pidulikul õhtul aasta põhikooli aineõpetaja nominent Kersti Kirs. Kutsutud oli ka aasta huvialaõpetaja kategoorias nomineeritud Madli-Maria Naulainen.

Eve Tuisk, 11. oktoober 2023

Teisipäeval, 10. oktoobril esindasid maakondlikul Debora Vaarandi etlemiskonkursil „Kasvasin kesk kadakaid“ meie kooli Epp Kristel Tuisk (8.b,) Jette Tiitus (9.a), Tuule Kalamees (9.a), Melani Saat (9.b), Lisette Sepp (9.b), Elsa Marie Kirs (9.c), Deisy Klimov (9.c) ja Liisa Naulainen (9.c).

Noori juhendasid ja suunasid Anu Liik, Eve Tuisk ning Mihkel Vendel.

Kristin Lauri, 10. oktoober 2023

Meie kooli 9.c klassi õpilased Liisa Naulainen, Anna Hamburg, Bianca Marie Rannama ja Aleksandra Vahter osalesid konkursil „Ringmajanduse meistriklass 2023“, mille eesmärgiks on tõsta õpilaste teadlikkust ringmajandusest praktiliste tegevuste kaudu ning suunata õpilasi rakendama ringmajanduse põhimõtteid igapäevaselt oma elus. Neid juhendasid Kristin Lauri ja Madli-Maria Naulainen.

Konkurss oli avatud kõigile õpilastele, kellel on soov soodustada rohelist mõtteviisi.

Annely Oolup, 6. oktoober 2023

Kolmapäeval, 4. oktoobril toimus Kärlal traditsiooniline koolinoorte teatejooksukross, kus osalesid maakonna põhikoolid ja gümnaasiumid.

Uudis / ÕppetööTäna on õpetajate päev!
Koolijuht ja direktor, Marit ja Linda / Gert LutterÕpetajate päeva juhtkond / Gert Lutter
Gert Lutter, 5. oktoober 2023

Põnevat ja uute kogemuste rohket õpetajate päeva kõigile õpilastele, õpetajatele ja teistele kooliinimestele!

Tänase päeva lõpuni on võim Nooruse koolis õpilaste käes ehk siis tunde annavad meie 9. klasside noored õpetajad. Õigemini läks võim küll nende kätte juba eile kell 15 õpetajate toas toimunud pidulikult tseremoonial, kus võimusümboleid vahetasid koolijuht Marit Tarkin ja õpetajate päeval direktoriametisse astuv Linda Männik.

Uudis / ÕppetööKosmiline kohtumine
Koos astronaudiga / Rene LutterusNicole Aunapu Mann / Rene LutterusEnne kohtumist / Aire Siinvert
Aire Siinvert, õppejuht, 2. oktoober 2023

Neljapäeval, 28. septembril avanes meie kooli üheksal tublil õpilasel võimalus kohtuda NASA astronaudi Nicole Aunapu Manniga.

Marvi Mäeots, 5.a klassijuhataja, 29. september 2023

5. klassidele toimus teisipäeval, 26. septembril põnev teadustund teemal „Vesi“. Seda viis läbi Nõo Reaalgümnaasiumi õpilane Helena Lulla, kes teeb uurimistööd aktiiv- ja kogemusõppe teemal.

Aire Siinvert, õppejuht, 28. september 2023

Mis on mõttespordi olümpiaad? Mõttespordi olümpiaadil toimuvad turniirid viiel alal: Vene kabe, male, gomoku, sudoku ja ristsõnade lahendamine. Võistlusest osavõtt on tasuta ning mõõduvõtmine toimub interneti vahendusel kooli arvutiklassis.

Madli-Maria Naulainen, 27. september 2023

26. septembril oli aula suurt siginat-saginat täis ja avavoorus osalesid rekordilised 52 võistkonda! Esimese vooru tulemusel mahtus esikümne kohti jagama lausa 17 võistkonda. Tulemustega saab tutvuda 2. korruse stendil.

Uus voor toob juba ilmselt selgemad vahed, kohtume taas neljapäeval, 19. oktoobril.

Jaana Puksa, 22. september 2023

Kolmapäeval, 20. septembril toimus esimene õpetajate lauamängude pärastlõuna. Avamänguks valiti kõigile tuntud "Tsirkus".

Gert Lutter, 20. september 2023

Kolmapäeval, 20. septembril toimunud evakuatsiooniõppuse legendi järgi hakkas suits seekord levima 3. korruselt. Kõik inimesed said koolimajast välja - kes kiiremini ja esimese signaali peale, kes ootasid ära ka teise signaali. „Üldjoontes võis evakuatsiooni korraldusega rahule jääda,“ tõdes õppust juhtinud meeskond.

Jaana Puksa, 14. september 2023

Alanud õppeaastal uue asukoha ja värske välimuse saanud õpetajate tuba annab võimaluse ja inspiratsiooni teha koos ning varasemast teistmoodi. Esimene väljakuulutatud üritus oli sügisandidest hoidiste ja küpsetiste degusteerimine.

Rein Orn, ringi juhendaja, 11. september 2023

Koolides on alanud uus õppeaasta ning taas alustame õpet ka akordioniringiga.

Jaana Puksa, 31. august 2023

Need Fred Jüssi sõnad võtsid kolmapäeval, 30. augustil õpetajaid vastu uues õpetajate toas. Ruum ise asub teisel korrusel endise muusikaklassi ruumides ehk õpetajate tuba kolis tagasi sellesse ruumi, kuhu ta pärast aastatel 2005-2006 toimunud remonti oli kavandatud. Lõppeva suve jooksul on ruum saanud täiesti teise ilme.

Kaisa Sau, 26. august 2023

24. augustil Tornimäel toimunud Saare maakonna hariduskonverentsil jagus ohtralt kiidusõnu ja tunnustust ka meie kooli haridustöötajatele.

Lehekülg: eelmine /78 järgmine

Kuulutused

Galerii