üles
Laupäev, 20. aprill 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

20. aprill

22. aprill

23. aprill

24. aprill

25. aprill

26. aprill

27. aprill

Töötajate sünnipäevad

21. aprill

25. aprill

27. aprill

Valdkond: Konkurss
Raina Tiidovee, 11. detsember 2019

Sel sügisel võtsid meie kooli 1. klassid osa Oliver Martini joonistusvõistlusest, kus pidi firmale maskotti joonistama.

Uudis / KonkurssKaitse end ja aita teist
Miia Põder, 6.b klass, 23. mai 2019

Igal aastal osalevad kuuendad klassid koolitusprogrammis, mille raames saavad noored teadmisi Päästeameti, maakondliku Punase Risti Seltsi ning Politsei- ja Piirivalveameti spetsialistide poolt. Koolitusprogramm lõpeb alati maakondliku KEATi ohutuslaagriga, mis seekord toimus Leisis. Meie kooli esindasid neli 6. klasside 8-liikmelist võistkonda. 6.b klassi võistkond saavutas maakonna kokkuvõttes III koha ja sai Naiskodukaitse eripreemia.

Artikkel / KonkurssLõppes Mini-Megaaju
Galerii!
Anu Saabas, 17. mai 2019

Toimus Mini-Megaaju kolmas võistlus, mille küsimused olid seotud kevade erinevate teemadega.

Artikkel / KonkurssKuul käidud!
Galerii!
Madli-Maria Naulainen, 15. mai 2019

11. mail toimus KGs esmakordselt Lääne-Eesti FIRST LEGO League Jr. näitus. Näitusel tutvustasid eelnevalt selleks valmistunud 6–10aastased noored oma ehitatud kuubaase ja rääkisid, milliste probleemidega inimesed Kuul silmitsi peavad seisma. Kõik meeskonnad olid teinud supertööd, nägime huvitavaid lahendusi: vaaterattaid, kaubaliine, kasvuhooneid, veesulatusruume, kaubabusse ja palju muud põnevat. Usume, et päev oli sisukas nii osalejatele kui pealtvaatajatele ja kindlasti ootame uuel aastal juba palju laiema ringi Saaremaa lasteaedade ja koolide osalemist!

Lelet Aavik-Part, 9. mai 2019

Terve aprillikuu kestnud Swedbank AS korraldatud konkurss #meiereis, millest võttis osa meie kooli 5.d klass, on lõppenud. 440 häälega võitis 5.d klass publiku lemmiku auhinna – Eesti Rahva Muuseumi külastuse. 4.–6. klassi vanuseastmes pälvis klass veel ka eriauhinna, milleks on Nõmme seikluspargi külastus. Täname kõiki, kes meile kaasa elasid ja meie projekti poolt hääletasid!

Uudis / Konkurss11. mail sõidame Kuule!
Madli-Maria Naulainen, 3. mai 2019

11. mail algusega kell 10 toimub Kuressaare Gümnaasiumis lasteaialaste ja algklasside (6–10aastased) FLL Jr. Lääne-Eesti Kuumissiooni näitus. FIRST LEGO League Jr. hooaeg kannab seekord nime Kuumissioon. Laste ülesandeks on olnud uurida Kuud ja mõelda, kuidas saaks Kuu peal elamise enda jaoks mõnusaks teha. LEGO elementidest on ehitatud Kuubaas ja rakett, millega Kuule lennata. Lisaks on vormistatud kogu uus informatsioon oma meeskonna plakatiks, et seda siis koos oma Kuubaasiga FIRST LEGO League Jr. näitustel kõigile osalejatele näidata.

Raili Kaubi, 29. aprill 2019

Tallinna Ülikoolis toimus 12. aprillil vabariiklik tehnoloogiaõpetuse olümpiaad 8.–9. klassi õpilastele.

Sirje Mehik, 24. aprill 2019

Neljapäeval, 18. aprillil toimus Valjala rahvamajas maakondlik algklasside näitemängupäev. Meie kooli esindasid 4.a ja 1.c klass. Maha mängiti üksteist etendust. Meie esindus oli tubli. 4.a klassi etendusele "Õnnelik Hans" omistati laureaaditiitel. Linda Männik 4.a klassist premeeriti parima naisnäitleja tiitliga.

Tubli oli ka 1.c klass. Neile omistati eripreemia armsa ja helge meeleolu loomise eest.

Lelet Aavik-Part, 17. aprill 2019

Hea koolipere! Klikkides järgnevale lingile avaneb 5.d klassi projekt, mille esitasime Swedbank programmi #meiereis.

Unistame kevadisest klassireisist Pärnusse! Viited on artikli sisus!

Uudis / KonkurssMoelennuk 2019
Raili Kaubi, 11. aprill 2019

5. aprillil osalesime Tallinnas noorte poolt korraldataval vabariiklikul moekonkursil Moelennuk 2019.

Sel aastal sai laval näha 13 kollektsiooni 15 noorelt disainerilt ning meie koolist võtsid osa Meeli Kombe (9.b) kollektsiooniga „Погоди” ja Goria Siirak (10.a) kollektsiooniga „Electric love”.

Raili Kaubi, 5. aprill 2019

22. märtsil toimusid tehnoloogiavaldkonna piirkondlikud olümpiaadid.

Artikkel / KonkurssMini-Megaaju 2
Anu Saabas, 4. aprill 2019

Järjekordsel Mini-Megaaju võistlusel võtsid mõõtu teadmistes 1.–3. klasside õpilased. Teine võistlusvoor oli pühendatud eesti keele aastale.

Rahel Kirs, 11.a klass, 25. märts 2019

Kuressaare Gümnaasiumi noored moeloojad Meeli Kombe ja Gloria Siirak noppisid nädalavahetusel toimunud üle-eestilisel noorte moekonkursil MoePARK mõlema vanuseastme esikohad.

Artikkel / KonkurssMini-Megaaju
Galerii!
Anu Saabas, 25. veebruar 2019

21. veebruaril toimus kooli esimene 1.– 3. klasside Mini-Megaaju. Tuule saime tiibadesse kooli pikaajaliselt ja populaarselt võistluselt Megaaju 4.–12. klassidele.

Artikkel / KonkurssNUPUTA võistlus
Galerii!
Signe Vahkal, 5. veebruar 2019

30. jaanuaril kogunesid meie kooli aulasse maakonna 5.–7. kl õpilaste võistkonnad, et taas maha pidada nutikate võistlus ja lahendada matemaatikaülesandeid.

Majamärk / Gert LutterValla ja ministeeriumi tänukirjad / Gert Lutter
Raido Kahm, 13. detsember 2018

Novembrikuu lõpus tänasid Saaremaa vallajuhid kõiki, kes osalesid tänavu kodukaunistamise konkursil. Neist neli, kes pälvisid presidendi tunnustuse, sealhulgas ka Kuressaare Gümnaasium, said mälestuseks valla vapimotiiviga majamärgi.

Eve Tuisk, 26. oktoober 2018

Laupäeval, 20. oktoobril kogunesid Eesti lastekirjanduse keskusesse võistulugemisele „Kus hundist räägitakse“ Eesti 4. klasside parimad ettelugejad. Saaremaad esindas vabariigis 2. koha vääriliselt meie kooli 4.a klassi õpilane Linda Männik. Kohtun Lindaga kohvikus, et temalt toimunu kohta pisut lähemalt uurida.

Reet Lasn, 19. oktoober 2018

Igal sügisel on neljandatele klassidele toimunud üleriigiline ettelugemisvõistlus. Saaremaa ettelugemisvõistlus toimus 15. oktoobril. Sel aastal loeti võistu hundilugusid. Kõige populaarsemaks autoriks, keda loeti, oli Andrus Kivirähk raamatuga “Kaka ja kevad”. Just selle katkendiga pälvis võidu ja pääsu finaalvõistlusele Tallinna ka Linda Männik. Eripreemia sai meie kooli poiss Taavet Tenno. Tublid olid ka kõik teised KG õpilased.

Lehekülg: eelmine /20 järgmine

Kuulutused

Galerii