üles
Neljapäev, 28. märts 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

28. märts

29. märts

30. märts

31. märts

1. aprill

3. aprill

4. aprill

Töötajate sünnipäevad

30. märts

31. märts

Annely Oolup, 28. märts 2024

Klassidevahelised rahvastepallivõistlused algasid juba eelmise aasta sügisel, kus võistlesid omavahel 3. klassid, siis 4. klassid ja lõpuks 4.-5. klassid omavahel.

Eve Tuisk, 28. märts 2024

Teismelised ja noorus, tunded ja tülid, sõprus ja armastus, (kooli)kiusamine ja kodused probleemid, armukadedus ja reetmine, omavahelised suhted ja konfliktid, uue eluga kohanemine, raskused lapsevanemaks olemisel. Ebareaalne olukord? Üldse mitte, sest just nendel teemadel kõneles 8.c ja 9.c klassi õpilaste arvates VAT Teatri „Foorumetendus: Karistus?!“, mida käidi vaatamas, või õigem oleks öelda, milles käidi osalemas reedel, 22. märtsil Kuressaare Teatris.

Jaana Puksa, 28. märts 2024

11.–22. märtsini oli meie kooli 8.d klassi õpilane Anelle Eliisa Jaansalu õpilasvahetusprogrammi VeniVidiVici raames Simuna Kooli õpilane. Oma muljeid seal veedetud ajast jagas Anelle Eliisa ka Nooruse Meridiaaniga.

Külli Mänd, kunstiõpetaja, 27. märts 2024

Eesti Keele Instituut on ellu kutsunud programmi „Eesti keele õpe ja keeleõppe arendamine“. Keelelähetuse programmi raames on meie koolis toimetanud Maardu Gümnaasiumi kunsti-, esteetika-, arhitektuuri- ja disainiõpetaja Svetlana Atajants.

Triinu Kips, Kristiin Sooäär 9.d, 27. märts 2024

Esmaspäeval, 25. märtsil toimus Kuressaare Nooruse Koolis 8.-9. klassidele NATO külalistund, kus tutvustati noortele lähemalt NATO põhimõtteid ja ülesandeid. Külalistundi viis läbi Avo Martinson Eesti NATO Ühingust.

Reet Lasn, 26. märts 2024

Seekordne 4.a klassi loetud raamatu tutvustus toimus koostöös õpetaja Virgega digitunnis. Õpilastel valmisid vahvad raamatuposterid Canva keskkonnas.

Anita Kangur, 25. märts 2024

Neljapäeval, 21. märtsil toimus Kuressaare Nooruse Kooli algklasside mõõduvõtt laulmises Nooruse Täheke 2024, kus osales kokku 55 lauljat.

Võistluse eesmärk on anda lastele võimalus oma lauluhäält demonstreerida, toetada nende eneseväljendust, esinemisoskust ning pakkuda platvormi nende arenguks muusikas.

Jaana Puksa, 25. märts 2024

11.–22. märtsini oli Nooruse kooli 8.d klassis vahetusõpilane Kaur Kullaste Kohila Gümnaasiumist. Nooruse Meridiaan palus Kauril jagada muljeid ja mõtteid meie koolis oldud aja kohta.

Artikkel / KultuurNädala kunstitöö
Abstraktsed aastaajad / Hanna PajuAbstraktsed aastaajad / Jette TiitusAbstraktsed aastaajad / Tuule Kalamees
Eliise Belinets, 22. märts 2024

Kuidas näevad 9. klasside õpilased abstraktseid aastaaegu? Tööde autoriteks on Hanna Paju, Jette Tiitus ja Tuule Kalamees.

Inge Jalakas, 22. märts 2024

Võistlused toimusid kahel päeval: 13. märtsil alagruppide mängud ja 19. märtsil finaalmängud.

Kuus võistkonda osales 6.-7. klassidest ja seitse võistkonda 8.-9. klassidest.

Artikkel / Klassilood2.a lumikellukesed
Inga Engso, 22. märts 2024

Lumikelluke on varakevadine õitseja. Siinkohal sobivad Jaan Kaplinski luuleread:

Kevade on äkki tulnud,

lausa salamahti

ja teinud köögiakna all

lumelilled lahti ...

Kristin Lauri, 22. märts 2024

Kolmapäeval, 20. märtsil toimus Kuressaare Hariduse koolis Saare maakonna koolide Jäljendusvaadend 2024. Sündmust korraldasid eelmise aasta grand prix' võitja Kuressaare Vanalinna Kool ning külalislahke Kuressaare Hariduse Kool.

4.a klass, 21. märts 2024

20. märtsi ootas 4.a klass ligi pool aastat ja lõpuks oli see päev käes. Meil olid piletid Rahvusooperisse Estonia. Käisime vaatamas Olav Ehala muusikali „Buratino“. Samal etendusel käis ka meie kooli 3.a klass.

Artikkel / KlassiloodKevad
Raina Tiidovee, 21. märts 2024

Kevad teeb rõõmsaks emad,

sest ilmad on juba kenad.

Väljas paistab päike

ja mullast tärkab lilleke väike.

Kraavis vulisemas vesi,

keegi enam toas ei püsi.

Ilusat kevade algust!

Marika Varjas, 20. märts 2024

Meie õpilaste seas on mitmeid väga tublisid saksa keele oskajaid!

Marit Tarkin, 20. märts 2024

4.–5. märtsil täitus Thule Koda taaskord inimestega, kes igapäevaselt noortega toimetavad. Konverentsist on kujunenud traditsioon ja populaarsus on aasta-aastalt kasvanud.

Seekordset konverentsi modereeris Roger Tibar, kes on viimased 12 aastat töötanud noortevaldkonnas, juhtides erinevaid organisatsioone ja tiime. Temale kuulub ka 2019. aasta noorsootöötaja tiitel. Lisaks oskuslikule kaptenitööle konverentsil kostitas Roger kõiki esinejaid tabavate küsimustega.

Avaesinejaks oli meie haridusminister, kes videoettekandes rõhutas, kui oluline on üldhariduse kõrval huvi- ja noorsootöö. Ministeeriumis on valmimas ühine kontseptsioon ja andmete sidumine, et saada Eestis toimuvast tervikpilt.

Helle Rand ja Anita Kangur, juhendajad, 20. märts 2024

Üle mitme aja olid meie kooli ansamblid esindatud üleriigilisel Alo Mattiisenile pühendatud muusikapäevade raames toimunud ansamblite konkursil.

Raina Rääp, 19. märts 2024

Joonistasime, värvisime, voltisime. Aga kõige toredam oli dinosauruseid voolida. Eks ole vahvad loomad!

Lehekülg: /357 järgmine

Kuulutused

Galerii