üles
Neljapäev, 28. märts 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

28. märts

29. märts

30. märts

31. märts

1. aprill

3. aprill

4. aprill

Töötajate sünnipäevad

30. märts

31. märts

Valdkond: Konkurss
Ene Pidmann, 10. mai 2018

Aprillis toimus Kuressaare kultuurikeskuses Arengukoostöö Ümarlaua ja kohalike aktivistide poolt korraldatud kestlikku elustiili tutvustav festival Hoolides Homsest. Festivali raames kutsuti kõiki Saaremaa koolilapsi osalema joonistusvõistlusel “Minu Saaremaa 2025”.

Meie koolist võitis 1.–4. klassi vanuseastmes Fredi Paiste 4.b klassist. Eripreemia said originaalsuse ja loodussõbraliku teemakäsitluse eest Liisa Sall 4.b, Kaarel Kallasmaa 4.b, Ennar Talvik 2.c ja Jette Tiitus 3.a klassist.

Inge Jalakas, 17. aprill 2018

Lõppenud nädalavahetusel kulmineerus kolm kuud kestnud Koolitants 2018 tantsude festival piduliku finaalüritusega Paide Muusika- ja Teatrimajas.

Inge Jalakas, 11. aprill 2018

7. aprillil toimus Vanalinna koolis Saarema koolitantsu ja -võimlemise konkurss.

Ene Pidmann, kunstiringi õpetaja, 28. märts 2018

3.a klassi õpilane Keira Tuisk sai ülevabariigilisel joonistusvõistlusel "Minu olümpia" žürii eripreemia! Joonistusvõistlusel osalesid lapsed vanuses 7–16 eluaastat. Konkurss oli niivõrd edukas, et kokku laekus 1516 omanäolist tööd. Töid hinnati kahes vanusegrupis: 7–11-aastased ja 12–16-aastased.

Madli-Maria Naulainen, 13. veebruar 2018

Sulle meeldib leiutada, luua ja ehitada uusi ning põnevaid asju? Kui jah, siis see on just sulle! Leiutajate võistlusel avaneb sulle suurepärane võimalus näidata kogu maailmale, millised vahvad leiutised sinu peas on ja kuidas sa nendega maailma muuta saad. Kui sa nii kindel ei ole, siis võta kampa hea sõber, kellele meeldib leiutada, ja osale koos temaga!

Madli-Maria Naulainen, 12. veebruar 2018

Rahvusvaheline viktoriin “Noored Euroopa metsades” ootab osalema õpilasi vanuses 15 kuni 19. Võistluse käigus omandatakse teadmisi Euroopa riikide looduse ja metsanduse kohta. Käsitletakse näiteks säästvat metsade majandamist, elurikkust, metsade kaitset, metsapoliitikat jm. Võistluse riiklikud voorud leiavad aset kevadel, Euroopa finaal septembri lõpus Leedus. Kokku võtab võistlusest igal aastal osa üle 10 000 noore enam kui 10 riigist.

Uudis / KonkurssKirjuta Eestile!
Madli-Maria Naulainen, 3. jaanuar 2018

Sa käid 10.–12. klassis ja Sulle läheb korda, mis Eestis toimub ja kuidas meil läheb. Sa tahad kaasa mõelda ja kaasa rääkida, sest Sa tead, et ühiskond on kõigi meie tegude ja mõtete summa. Sa soovid Eesti Vabariigile 100. sünnipäevaks õnne ühe korraliku sünnipäevakõnega. Tundsid ennast ära?

Madli-Maria Naulainen, 3. jaanuar 2018

Igal aastal kuulutab president välja ajalooalaste uurmistööde võistluse õpilastele. Käesoleval aastal on teemaks “Sada aastat Eesti riiki”. Võistlusele oodatakse töid, mis on pühendatud kõigele, mis selle saja aasta jooksul Eesti riigis toimunud on. Uurimistööde postitamise viimane kuupäev on 31. märts 2018. Konkursi tingimustega on võimalik tutvuda Eesti Ajaloo- ja Ühiskonnaõpetajate Seltsi kodulehel.

Madli-Maria Naulainen, 16. november 2017

Kutsume õpilasi esitama oma uurimistööd 2018. aasta õpilaste teadustööde riiklikule konkursile! Konkursitööde esitamise tähtaeg on muutunud tavapärasest varasemaks ja on nüüd 20. veebruaril! Konkursi lõppvooru kutsutakse kuni 100 parima töö autorid oma töid stendiettekannetena esitlema ja konkursi auhindade kätteandmine toimub õpilaste teadusfestivalil 12.–13. aprillil 2018 Tartus Eesti Rahva Muuseumis.

Madli-Maria Naulainen, 18. oktoober 2017

Eesti Pank annab 2019. aastal välja laulupeo 150. juubelile pühendatud kaheeurose mündi, mille kujundus selgub laste ja noorte joonistuskonkursi kaudu. Joonistuskonkurss lastele ja kuni 19aastastele noortele kestab 22. novembrini. Konkursi eesmärk on leida kaheeurose mündi tagaküljele kujutis, mis sümboliseerib laulupeo traditsiooni ja tähistab ühtlasi üldlaulupeo 150. aastapäeva. Tegemist on Euroopa esimese kaheeurose mündiga, mille kujunduse autoriks on laps või noor.

Madli-Maria Naulainen, 16. oktoober 2017

Kuni 10. novembrini on 9.–12. klassi õpilastel võimalus end asetada õigusemõistja rolli ning lahendada kaasusi, mille sarnastega kohtunikud igapäevaselt kokku puutuvad. Osalejad saavad valida kolme kaasuse seast – nii kriminaal-, tsiviil- kui ka haldusõigus. Muuhulgas saab lahendust pakkuda küsimustele nagu „kas ja millises ulatuses tuleks Eestisse elama asudes omaks võtta siinseid kombeid ja traditsioone?“ ning „millistel juhtumitel võib kodanik liiklusreeglitest kõrvale kõrvale kalduda?“.

Madli-Maria Naulainen, 16. november 2016

Eesti Tööõpetajate Selts ja Eesti Informaatikaõpetajate Selts on kuulutanud välja omaloomingukonkursi 3D printeriga, cnc freespingiga või tikkimismasinaga JÕULUEHETE tegemiseks. Töid võivad esitada 1.–12. klassides ja kutsekoolis õppivad õpilased. Õpilaste töid võivad konkursile esitada ka nende juhendajad.

Madli-Maria Naulainen, 28. oktoober 2016

ODYSSEUS LL on rahvusvaheline kosmoseuuringute teemaline konkurss, mis on käivitatud programmi Horyzont 2020 raames, kuhu on oma panuse andnud 14 erinevat Euroopa organisatsiooni. Konkurss on mõeldud õpilastele ja üliõpilastele vanuses 7–22 aastat ja toimub kolmes erinevas etapis: riiklikus, regionaalses ja rahvusvahelises. See viiakse läbi kõigis 24s ametlikus Euroopa Liidu keeles.

Madli-Maria Naulainen, 22. september 2016

Kuressaares on ellu kutsutud kaks nimelist kunstipreemiat, mille peamine eesmärk on jäädvustada kahe andeka saarlasest kunstniku – Eerik Haameri ja Ilmar Torni – mälestust ning innustada ja väärtustada preemiate kaudu tänaseid saarlasi kunstiga tegelema.

Madli-Maria Naulainen, 22. september 2016

Juba kolmandat korda kuulutatakse välja õpilaskonkurss logistikakangelaste leidsmiseks. Konkursil saavad osaleda õpilased vanuses 11–16 aastat. Konkurss annab õpilastele võimaluse õppida kõike logistikast ning ülesannetest, väljakutsetest ja karjäärivõimalustest logistikasektoris.

Artikkel / KonkurssLeiutades Eestit
Madli-Maria Naulainen, 22. september 2016

Lastele mõeldud konkurss "Eesti otsib leiutajat!" ootab nutikaid ja vahvaid lapsi, kes soovivad elu meie ümber paremaks muuta, osa võtma suurest leiutajate konkursist.

Uudis / KonkurssEesti otsib leiutajat!
Madli-Maria Naulainen, 22. september 2016

Õpilasleiutajate riikliku konkursi eesmärk on väärtustada teadus- ja arendustegevust ning innovatsiooni õpilaskonnas, stimuleerida õpilaste aktiivsust teadus- ja arendustegevuse ning innovatsiooni alal ning avaldada tunnustust väljapaistvaid tulemusi saavutanud õpilastele ja õpilaskollektiividele, nende juhendajatele ja õpetajatele ning koolidele.

Madli-Maria Naulainen, 13. september 2016

Konkursi eesmärk on ärgitada noori mõtlema tervist edendavate tegevuste peale ja tekitada positiivset avalikku tähelepanu, kuidas hoida tervist ning tekitada mõtteid, mis suunaksid noori tervislikuma eluviisini. Laekunud projektidest valib žürii välja kuus parimat, millest igaüks saab projekti ellu viimiseks kuni 640 eurot. Lisaks saavad parimate projektide meeskonnad auhinna.

Lehekülg: eelmine /20 järgmine

Kuulutused

Galerii