üles
Reede, 29. märts 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

29. märts

30. märts

31. märts

1. aprill

3. aprill

4. aprill

5. aprill

Töötajate sünnipäevad

30. märts

31. märts

Valdkond: Konkurss
Eve Tuisk, 11. aprill 2022

2022 on Euroopa noorteaasta ja selle raames kuulutasid Euroopa Komisjon, Rakett69 Teadusstuudiod ja KVARK välja roheideede konkursi „Rohelend Rakett69-ga“. Konkursi eesmärgiks on suurendada noorte keskkonnaalast teadlikkust ning muuta oma kodukoht rohelisemaks ja keskkonnasõbralikumaks.

Meie kooli võistkond Nooruse Rohelend on üks kolmest Saaremaa meeskonnast, kes finaali valiti.

Helle Rand, 11. aprill 2022

7. aprilli õhtul kogunesid Nooruse kooli aulasse Inspira väikesed laululapsed.

Eve Tuisk, 16. märts 2022

Teisipäeval, 15. märtsil korraldatud maakondlikul etlemiskonkursil saavutasid Nooruse kooli etlejad mitmeid auhinnalisi kohti eripreemiast suure auhinnani. Noorema vanuseastme etlejad võtsid mõõtu Vanalinna koolis, keskmise ja vanema astme etlejad astusid publiku ette Saaremaa Gümnaasiumis.

Raili Kaubi, käsitöö ja kodunduse õpetaja, 11. märts 2022

Ajakiri Käsitöö kuulutas välja konkursi „Kõige kaunim põll“ ning just valmisid ka 8.b klassi tüdrukute põlled. Seega otsustasime osaleda konkursil ...

Helle Rand, 14. veebruar 2022

Eelmisel laupäeval, 5. veebruaril toimus Saaremaa tublimate muusikahuviliste katsumus – muusikaolümpiaad. See toimub üle kahe aasta ja sellel aastal oli meie kooli esindamas Lisette Sepp 7.b klassist.

Eve Tuisk, 3. detsember 2021

Neljapäeval, 2. detsembril toimus meie koolis maakondlik etluskonkurss „Koidulauliku valgel“, kus selgusid parimad Lydia Koidula ja Jaan Kaplinski loomingu esitajad.

Žüriiliikme Martin Vesbergi sõnul jäid neile silma mõtestatud esitused. Ta lisas: „On oluline, et inimene mõistaks, mida ta esitab. Me märkasime, et kohati oli esineja teinud küll kõvasti tööd, aga tekst ei olnud lihtsalt talle sobiv. Teksti võib küll hästi ära õppida, kuid ainuüksi tehnilisest sooritusest ei piisa. Enne tuleb teksti mõttele ise pihta saada, alles seejärel saab seda publikule usutavalt esitada.“

Teade / KonkurssTähekese viktoriin
Raina Tiidovee, 15. november 2021

Sel aastal alustas 1. kooliaste uue traditsiooniga: igas kuus tuleb lugeda Tähekest ning uue kuu alguses selguvad tublimad ajakirja lugejad.

Anu Liik, 9. november 2021

Tänu võidule kooli miniturniiril saime minna Vikerraadiosse. 2. novembril sõitsime Tallinna, et Raadiomajas salvestada „Miniturniiri“.

Gert Lutter, 3. juuni 2021

Kuressaare Nooruse Kooli sümboolikat hakkab ilmestama Kuressaare Ametikooli disaini õppesuuna õpilaste loodud logo.

Inspireerivates värvides ja kooli jaoks olulisi väärtusi väljendava logo autoriteks on Evelyn Topaasia, Liisa Soosaar, Triini Tiit, Hedi Kereme ja Valmar Voolaid ning kavand valmis kujundusgraafiku kutseeksami meeskonnatöö ülesandena.

Laivi Jürisson, 18. mai 2021

22. õpilaste ajalooalaste uurimistööde võistlus Eesti Vabariigi Presidendi auhindadele kuulutati välja 1. septembril 2020. KG 12.a klassi õpilane EEVA HELGA KUPITS saavutas loovtööde kategoorias I koha.

Maria Koppel, 7. detsember 2020

26. novembril toimus esimene virtuaalne Koolivikker.

Laine Lehto, 5. november 2020

Laupäeval, 31. oktoobril sai Kuressaare kultuurikeskuses teoks kevadel koroona tõttu edasi lükatud maakonna parimate 3–19aastaste solistide konkurss Kevadümin 2020.

Konkursil osales kokku 58 lauljat 27 juhendaja käe all, KGd ja Inspirat esindas üheksa solisti. Oliver Leppik (juhendaja Helle Rand), Geito Jermolov, Marili Paimre ja Andris Tambur (juhendaja Laine Lehto) ning Hanna Väli, Kevin Räim, Martin Vesberg ja Roos Marie Karmel Pšenitšnaja (juhendaja Pilvi Karu) laulsid end oma vanusegrupi esikolmikusse, Aleksandra Trei (juhendaja Pilvi Karu) pälvis žürii eripreemia kristalsete kõrgete nootide eest. Palju õnne!

Ruth Rist, 27. oktoober 2020

Eesti vanasõna ütleb: „Targaks ei sünnita, targaks õpitakse.“

Kersti Kirs, 8. oktoober 2020

Laupäeval, 3. oktoobril toimus inglise keele olümpiaad kuuendatele ja seitsmendatele klassidele. Kuuendikke osales 20 õpilast neljast ning seitsmendikke 21 õpilast kuuest maakonna koolist.

Laine Lehto, 7. oktoober 2020

Reedel, 2. oktoobril ja laupäeval, 3. oktoobril toimus Kuressaare Muusikakooli saalis linna noorte solistide konkurss Kuressaare Laululind 2020, kus osales kokku 63 lauljat vanuses 3–19 aastat. Üle poole osalejaist, 36 solisti olid KG huvikoolist INSPIRA või Kuressaare Gümnaasiumist, edasi lõppvõistlusele pääses neist 15. Palju õnne!

Raili Kaubi, 12. august 2020

Laupäeval, 8. augustil osalesime Paide muusika- ja teatrimajas 17. üle-eestilisel noorte moekonkursil MoeP.A.R.K 2020, mis kevadel ära jäi.

Inge Jalakas, 27. mai 2020

Igal õppeaastal valib Inspira huvikool oma töötajate hulgast parima ringijuhi ja juhendaja. Kohe lõppev õppeaasta on küll mõnevõrra lühem olnud kui tavaliselt, kuid tunnustust väärivaid töötajaid on meil palju.

Lelet Aavik-Part, 4. veebruar 2020

Alates veebruarikuust alustab meie kool mitmete teiste Eesti koolide hulgas Eesti Pandipakendi korraldatud kampaaniat #ärarääma. Kampaania eesmärk on koguda kooli pealt kokku kõik pandipakendi märgiga plast- ja klaaspudelid. Mida rohkem pandipakendit, seda vingemad auhinnad! Iga Kuressaare Gümnaasiumi õpilane saab anda oma panuse. Vaata ka videot!

Lehekülg: eelmine /20 järgmine

Kuulutused

Galerii