üles
Neljapäev, 28. märts 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

28. märts

29. märts

30. märts

31. märts

1. aprill

3. aprill

4. aprill

Töötajate sünnipäevad

30. märts

31. märts

Rubriik: Reportaaż
Kristin Lauri, 22. märts 2024

Kolmapäeval, 20. märtsil toimus Kuressaare Hariduse koolis Saare maakonna koolide Jäljendusvaadend 2024. Sündmust korraldasid eelmise aasta grand prix' võitja Kuressaare Vanalinna Kool ning külalislahke Kuressaare Hariduse Kool.

Madli-Maria Naulainen, 28. veebruar 2024

Veebruari algul veetsid meie koolis kaks vahvat nädalat vahetusõpilased Kirke ja Ketli Kuldre koolist. Tüdrukute muljed olid kahe siin oldud nädala järel nii positiivsed, et noored ei tahtnudki enam tagasi minna ja oleks meeleldi meie kooli jäänudki. Nad harjusid meie suure kooli eluga üsna ruttu, kuigi kontrast nende enda kooliga oli hästi suur. Kuldre koolis õpib ainult sadakond õpilast.

Kristin Lauri, 23. veebruar 2024

21. veebruaril toimus 1.–3. klassi näitemängupäev Esimene Vaatus, mis sai edukalt taaskord lavalaudadele toodud! Teatripäeva teema oli „TRILL-TRALL“. Jaa-jaa-jaa, tule näita, mida oled sina ära õppind!

Kõik etendused olid väga toredad ja hästi tehtud. Oli tunda, et palju vaeva on nähtud nii siin kui ka sealpool kardinaid. Igal juhul võime oma lavastajate ja näitlejate üle väga uhked olla, sest kõik olid väga tublid!

Teema oli lahti võetud loominguliselt ja laval oli näha palju inspireerivaid tegelasi.

Kristin Lauri, 22. veebruar 2024

Reedel, 16. veebruaril oli talvelaagri viimane päev. Eelnevatest pisut erinev. Suusad sai viimaseks päevaks varna riputada ja koos lennuga mindi talvisele matkale Seinamäele. Tagasiteel võeti laager kokku ja tagasisidestati toimunut enda jaoks. Laager andis kaheksandikele viie päeva jooksul hulgaliselt emotsioone: rõõmu, naeru, põnevust, julgust, viha, hirmu, üllatusi, nalja. Ka negatiivsed emotsioonid said laagri lõpuks endale positiivse asenduse.

 Noora Tamm, Tiffany Šaukštelite ja Melani Kivi, 8.a klass, 16. veebruar 2024

Võtsime sellest veel viimast, mis võtta andis.

Youtube video!
Talvelaagri 3. päev / Ülle RäimTalvelaagri 3. päev / Ülle RäimTalvelaagri 3. päev / Kristin Lauri
Epp Kristel Tuisk, Ilotana Ajangu, Alex Pärnoja, 8.b klass, 15. veebruar 2024

Kogu aeg on teadmatus, kas jääd püsti või mitte, kas selle kurvi taga on veel kurv.

Virge Lember, 14. veebruar 2024

Täna saime talvelaagris tunda tõelist laagrimelu. Sportimist jätkus varahommikust hilisõhtuni, ja isegi kui oli tunne, et nüüd oled väsinud ja enam ei jaksa, siis ikka leidus hulganisti neid, kes pallisaalis palli mängisid või jõusaalis lihaseid treenisid. Loomulikult ei puudunud meie laagrist ka vastlapäeva traditsioonid.

Nooruse Kooli õpilasesindus, 4. jaanuar 2024

Õpilasesinduse valimised sügisel tõid Nooruse kooli õpilasesindusse palju uusi liikmeid. Esimestel kuudel oleme tuttavaks saanud, õppinud üksteist tundma ja teinud koos palju põnevaid asju nii koolis kui ka koolist väljas. Oleme valinud endale juhtkonna ja president Tuule on oma esindusega hoogsalt tööle asunud. Õpilasesindus on justkui turvaline pesa oma liikmetele, aga tahame olla turvaline rääkimispeatus ka kogu õpilasperele.

Kristin Lauri, 3. jaanuar 2024

Novembris leidis aset õpilaskoosolek, kuhu õpilasesindus kutsus igast 4.–9. klassist kolm esindajat. Kohtumise eesmärgiks oli arutelu koolielu teemadel, lahenduste otsimine ja info vahendamine õpilasesinduse, õpetajate, juhtkonna ja õpilaspere vahel.

Kohtumine oli maailmakohviku stiilis. Maailmakohvik on kaasamismeetod, mis võimaldab algatada olulisi vestlusi, leida erinevaid osapooli kaasates olemasolevatele probleemidele lahendusi ning ühiselt otsida tulevikku mõjutavaid uudseid ideid.

Gert Lutter, 30. august 2023

Neli aastat tagasi koolitöötajate suvepiknikul, kui enamus inimesi juba laiali oli läinud, juhtus nii, et mõne telefonikõne tulemusena sõitsin ootamatult üldtantsupeole fotograafina kohalikke kollektiive jäädvustama.

Nüüd jõudsin noorte tantsupeoga samasse kohta tagasi, ainult teekond sinna polnud enam nii ootamatu. Kogutud emotsioonid ja elamused on sama vägevad, kuigi tantsijana läbi elatu on hoopis teistmoodi kogemus.

Kristin Lauri, 29. august 2023

Enne kui viimane õppeaasta alatagi saab, kohtusid 9. klassid Karujärvel, et ees ootavaks aastaks seada koos eesmärke, saavutada ühine hingamine ja veeta lennukaaslastega mõnusad kaks päeva.

Nii see tundus ka minevat. Tavapärased laagritegevused – matk, rühmatööd ja -arutelud, ujumine (ekstreemselt pimedas, aga ka varahommikul), hommikuvõimlemine ja nii edasi ja edasi – suutsid üheksandikud omavahel mõnusalt suhtlema ning ühise eesmärgi nimel pingutama panna. Kogusime kokku mõned mõtted ja toome välja need, mis läbi tagasiside kõikjalt kõlama jäid.

Kärol Sepp, 9.a, 1. juuni 2023

Enne veel kui tutinädal ja eksamid saabuvad, käis 9.a klass lõpureisil Palangal. Kolm päeva ja pikk bussisõit möödusid ülikiirelt – aeg lendabki, kui reisid parima seltskonnaga koos.

Kristin Lauri, 3. mai 2023

Enne vaheaega 20. aprillil toimus Nooruse kooli esimene õpilaskoosolek.

Õpilasesindus kutsus iga klassi (1.–9. klass) 3 esindajat koosolekule. Koos õpetajate ja õpilasesindusega arutleti koolikeskkonnas oluliste teemade üle.

Kätrin Tamira Kanemägi, 9.d klass, 6. aprill 2023

Peab tõdema, et märts oli meie õpilasesinduse jaoks tunduvalt vaiksem kuu kui veebruar ning suuremad tegevused jäävad meil samuti aprilli. Vaatamata sellele ei jäänud me ka tegevuseta.

Kristin Lauri, 29. märts 2023

28. märtsil toimus Kuressaare Nooruse Koolis maakondlik 1.–9. klasside näitemängupäev. Koolid panid end näitemängudega proovile kahes kategoorias: 1.–4 klass ja 5.–9. klass.

Etendusi hindas žürii koosseisus Lelet Aavik-Part, Mihkel Vendel, Kersti Sepp ja Henry Mänd.

Kätrin Tamira Kanemägi, 9.d klass, 17. märts 2023

Veebruar oli siiani üks kõige tegevusterohkemaid kuid meie õpilasesindusele. Suurimas fookuses olid meil sõbrapäevanädal, vabariigi aastapäev ja HuNt konverents.

Kristin Lauri, 6. veebruar 2023

Neljapäeval, 2. veebruaril oli talvelaagri viimane päev. Eelnevatest pisut erinev. Suusad sai viimaseks päevaks varna riputada ja koos lennuga mindi hoopis talvisele matkale. Mets oli nagu talvevõlumaa.

Kätrin Tamira Kanemägi, 9.d klass, 6. veebruar 2023

Uus aasta, uued kogemused ja uued väljakutsed – õpilasesindus võtab jaanuarikuu kokku.

Lehekülg: /12 järgmine

Kuulutused

Galerii