üles
Reede, 29. märts 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

29. märts

30. märts

31. märts

1. aprill

3. aprill

4. aprill

5. aprill

Töötajate sünnipäevad

30. märts

31. märts

Rubriik: Teade
Teade / VariaAB-kool alustas
Galerii!
Raina Tiidovee, 17. oktoober 2023

12. oktoobri õhtul täitus meie koolimaja koolieelikute ja nende vanematega, sest alustas AB-kool. Esimene kohtumine toimus perepäevana.

Raina Tiidovee, 10. oktoober 2023

Tähekese viktoriini 1. voor toimus septembri Tähekese põhjal.

Kristin Lauri, 3. oktoober 2023

Meie kooli 9.c klassi õpilased Liisa Naulainen, Anna Hamburg, Bianca Marie Rannama ja Aleksandra Vahter osalesid konkursil „Ringmajanduse meistriklass 2023“, mille eesmärgiks on tõsta õpilaste teadlikkust ringmajandusest läbi praktiliste tegevuste ning suunata õpilasi rakendama ringmajanduse põhimõtteid igapäevaselt oma elus.

Konkurss oli avatud kõigile õpilastele, kellel on soov soodustada rohelist mõtteviisi.

Kristin Lauri, 21. september 2023

Õpilasesindusse kandideerimine on lõppenud ja nüüd saame rõõmuga teile tutvustada meie lõppkandidaate. Õpilasesinduse valimised toimuvad Stuudiumis 22.09. Mine kindlasti valima ja anna oma hääl enda lemmikule.

Virge Lember, 20. september 2023

Kas oled valmis oma teadmised proovile panema ja lisama kooliellu põnevust? Kui vastasid jah, siis siin on sulle suurepärane uudis – Megaaju mälumänguhooaeg alustab!

Raina Tiidovee, 19. september 2023

Täheke on Eesti populaarseim lasteajakiri, mis on ilmunud juba üle 50 aasta. Seega on see ajakiri, mida on lugenud ka tänaste koolijütside emad-isad, vanaemad-vanaisad. Neist paljud on lahendanud ristsõnu, lugenud koomikseid, meisterdanud, saatnud oma jutte ja luuletusi, elanud kaasa erinevatele põnevatele lugudele.

Teade / KlassiloodLäki seenele!
Ülle Jasmin, 15. september 2023

3.a ettepanek on, et võiks seenele minna.

Kristin Lauri, 12. september 2023

Alanud on uus õppeaasta, sellega seoses ootavad meid ees ka Nooruse kooli õpilasesinduse valimised. Õpilasesindusse ootame 6.–9. klassi õpilasi. Kandideerima on oodatud kõik! Kandideerimiseks on aega kuni 18. septembrini 2023.

Miks liituda õpilasesindusega? Õpilasesinduse liikmed soovitavad ...

Kristin Lauri, 5. september 2023

Tähelepanu, aktiivsed noored!

Alanud on uus õppeaasta, sellega seoses ootavad meid ees ka Nooruse kooli õpilasesinduse valimised. Õpilasesindusse ootame 6.–9. klassi õpilasi. Kandideerima on oodatud kõik! Kandideerimiseks on aega kuni 18. septembrini 2023.

Kristin Lauri, 13. juuni 2023

22. juunil 2023 ootame meie vilistlasi ja kooli praeguseid ja endisi õpetajaid kooli sünnipäevale. See on täpselt õige aeg, sest siis oleme juba tervenisti ühe päeva olnud 45-aastased (ametlikult asutati Kingissepa 2. Keskkool 21. juunil 1978).

Tule ise ja võta pinginaaber, koolikaaslane ja õpetaja ka kaasa! Oodatud on nii põhikooli kui gümnaasiumi vilistlased ja meie armsad õpetajad!

Tiiu Smidt, 5. juuni 2023

Õppeaasta jooksul on koolimajja unustatud või kaotatud mitmete kotitäite viisi esemeid, alustades trikoodest ja ujumispükstest, lõpetades spordijalatsite ja dressidega. Kui sinul või sinu lapsel on mõni asi kadunuks jäänud, ole hea ja tule seda otsima enne 20. juunit. Peale seda annetame need heategevuseks. Asjade kättesaamiseks pöördu tööpäevadel haldustuppa 116.

Kristin Lauri, 2. juuni 2023

Toimus maakondlik KEVADMUNA konkurss. Saaremaa vald, Muhu Põhikool ja Valjala Põhikool kutsusid osalema loomingulisel fotokonkursil. Kõigist maakonna koolidest oli oodatud kuni kaks fotot vanuseklassi kohta.

Sellele eelnevalt toimus koolisisene võistlus, kus hääletuse teel valisime välja oma kooli parimad Kevadmunad.

Tiiu Smidt, 2. juuni 2023

Suvi ja vaheaeg on tulekul! Siit leiad info koolimaja, ujula ning koolisöökla toimimise kohta suvekuudel. Mõnusat peatset puhkust!

Tiiu Smidt, 26. mai 2023

Pühapäeval, 28. mail koolimaja suletud. Häid pühi!

Tiiu Smidt, 12. mai 2023

Sellel nädalavahetusel, 13.–14. mail on koolimaja ning ujula suletud.

Teade / VariaMini-megaaju
Raina Tiidovee, 11. mai 2023

Kas sina tead, mis on pildil? See on küsimus 1. kooliastme Mini-megaajust, kus lisaks höövlile arvati ka, et see on viljapurustaja, puuviil, riiv, lihvija, noateritaja, vana triikmasin, vana auto, sokihoidja ja vile.

Teade / VariaTähekese viktoriin
Raina Tiidovee, 8. mai 2023

Aprillikuu parimad Tähekese tundjad on 1. klassidest Priit Loik, 2. klassidest Johannes Reinfeldt ja Theodor Vabar, 3. klassidest Eia Nõgu. Kiitus kõikidele osavõtjatele!

Inge Jalakas, 4. mai 2023

Neljapäeval, 11. mail toimub Nooruse koolis klassidevaheline võistlus Pentatlon II (KG järgi juba 10. korda).

Lehekülg: eelmine /58 järgmine

Kuulutused

Galerii